Medterra CBD Manuka Cream Review

Medterra CBD Manuka Cream Review

Toen ik begon met het testen van de Medterra CBD Manuka Cream was ik super benieuwd wat het effect van CBD in skincare zou zijn. Zelf heb ik wel al enkele producten uitgeprobeerd met CBD componenten erin en die hebben altijd een zeer goede effect gehad op mijn huid. Nu heb ik zelf nooit een cream gebruikt met CBD en zeker niet in combinatie met de kracht Manuka honing, dus het is weer tijd voor een review! Lees je mee?

Wat maakt Medterra zo speciaal? Het merk staat ervoor om zo transparant mogelijk en direct lijntjes te hebben met hun leveranciers tot aan de boeren die de ingrediënten leveren. Zij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot goede producten die optimaal werken en alleen het beste heeft voor de mens en natuur. Daarnaast houden zij zeer goed bij hoe hun ingrediënten tot stand komt: van het zaadje tot aan de plant!

Medterra CBD Manuka Cream

Ik ontving de CBD+ Manuka Cream 125MG. Wat doet het precies? Het is een rijke cream gevuld met krachtige Manuka honing, CBD en 20 natuurlijke botanische ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid wordt gehydrateerd en doet genezen. De Manuka honing staat bekend om zijn helende werking en kan zelfs op wonden aangebracht worden. Daarnaast is het een ingredient die allerlei kleine kwaaltjes doet verminderen zoals irritaties en brandwonden. Door de CBD en Manuka samen te voegen is deze cream een heerlijke cream die zeer geschikt is voor een gevoelige huid met bepaalde problemen zoals acne, roodheid, gevoeligheid en wondjes.

Alle ingrediënten in de Medterra CBD Manuka Cream zijn vrij van parabenen, gluten, kunstmatige stoffen, siliconen, GGO, nano deeltjes en vele andere schadelijke stoffen. Met Medterra kan je zonder zorgen de producten gebruiken zonder onnodige producten die zijn verwerkt in het potje. Ook zijn alle ingrediënten traceerbaar en worden de natuurlijke oliën koud geperst.

verpakking van de Medterra CBD Manuka Cream
Medterra CBD Manuka Cream textuur

Nu ben je vast benieuwd wat dit wonderbaarlijke Medterra CBD Manuka Cream kan doen voor je huid. Wanneer ik het potje opende zag ik direct hoe rijk de cream oogde. De geur die uit het potje kwam was een aangename zachte geur die geen kunstmatigheden bevat.

Toen ik het uitprobeerde op mijn hand merkte ik direct dat de cream super rijk was: je hebt maar een beetje nodig om je volledige gezicht te kunnen bedekken. Het potje gaat dus een zeer lange tijd mee!

Nu was de vraag natuurlijk: wat doet het voor mijn huid? Ik heb zelf een vettige/acne-prone huid wat betekend dat ik snel ga glimmen en puistjes krijg. Een vettige huid betekend vaak dat het hydratatie mist en juist een goede moisturizer nodig heeft en oliën. Daarom was ik super benieuwd naar de CBD Manuka Cream.

De structuur van de cream oogt erg vast, het lijkt bijna op een balm in het potje. Zodra het in aanraking komt met de huid begint het als prachtig te smelten, ik viel direct hoe rijk de cream is. Met circulerende bewegingen breng ik de cream aan op mijn gehele gezicht en hals.

Wauw, mijn huid voelt direct gehydrateerd en voedend aan. Je merkt dat de Manuka honing zijn werking doet en dat je huid niet meer trekkerig voelt of ruw. Het geeft wel een eenome glans aan mijn gezicht, maar daarom kan deze cream beter voor de avond routine gebruikt worden. In de avond gaat de huid zich herstellen en dan in de Medterra CBD Manuka Cream de perfecte moisturizer om de huid een handje te helpen.

Naarmate van tijd merkte ik dat bij elke routine waarbij ik de CBD Manuka Cream gebruikt de huid werd gekalmeerd en in de ochtend wanneer ik wakker werd helder en even oogde.

Medterra CBD Manuka Cream
Medterra CBD Manuka Cream

Sommige mensen zijn nogal sceptisch over het gebruik van CBD in skincare, maar door de juiste formulering en gebruik van deze super ingredient kan je een mooi product leveren. Zo heeft Medterra de krachten van CBD en Manuka honing met elkaar gekoppeld en een heerlijke verzorgende en herstellende cream gemaakt. Een perfecte cream voor in de avond routine: breng de rijke cream aan op de huid en wordt wakker met direct een egalere tint en rustige huid. Super hydrateren en voeden voor de huid en je hebt maar een beetje nodig!

Heb jij al CBD geprobeerd voor je huid?

Met mijn non affiliate code BEAU15 krijg je 15% korting op jouw Medterra bestelling. Shop hier je producten.

*spon

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: