Eline Rosina The Blush Edition

Eline Rosina The Blush Edition

Ben jij al bekend met het merk Eline Rosina? Ik heb al eerder wat sierraden van hen mogen uitproberen maar nu hebben ze een gehele nieuwe zomer collectie genaamd The Blush Edition. Helemaal in het teken van de vakantie door middel van vrolijke kleuren en prachtige designs waarmee jij je hele look mee afmaakt. Ik bestelde enkele items zoals de Mix & Match om te zien of het ware must have zijn voor jouw sieraden collectie. Kijk je mee?

Eline Rosina is de plek waar jij jouw earcandy en kettingen kan halen. De oorbellen en kettingen zijn gemaakt van zeer hoogwaardige kwaliteit en bieden een groot assortiment aan. Van ringen tot aan oorstekers in goud en zilver, zij hebben het allemaal! Hun items zijn super gewild en op Instagram zie je alle mooie looks die je kan maken met hun producten. Je kan de meest mooie combinaties maken dankzij hun Mix & Match items.

eline rosina the blush edition

Zelf heb ik echt een zwak voor oorbellen: ik heb momenteel 10 gaatjes in mijn oren zitten waarvan 1 in de tragen en de andere een helix. Oorbellen zijn accessoires die ik altijd even snel kan indien zonder getreuzel. Ook draag ik laatste tijd vaak knotjes en staartjes, dan komen de oorbellen er beter uit. Kettingen droeg ik vroeger vaak om een basic topje wat op te fleuren, maar ik merk dat een ketting net iets teveel gedoe voor mij is om aan te brengen.

The Blush Edition is een prachtige zomer collectie van Eline Rosina die de felle kleurtjes combineert met mooie steentjes. Ik koos voor de Daisy Hoops in goud en twee Mix & Match hoops die ik combineerde met ieder een eigen Mix & Match pendant. Zo heb ik een goede combinatie van twee oorbellen aan iedere oor.

Ik koos voor de Mix & Match Hoops in de kleuren Ruby en Orange. Deze hoops zijn prachtig bedekt met zirconia steentjes en creëren zo een super luxe gevoel wanneer je ze draagt. Beide zijn €17,50 wat ik nog een zeer redelijke prijs vind voor gold plated hoops.

Voor de pendants aan de hoops koos ik voor twee verschillende om beetje leuk af te wisselen: #18 Mix & Match pendant en #23 Mix & Match pendant. De nummer 18 is een schattige pendant met twee steentjes aan elkaar. De roze steen is in een traan vorm en de zilveren in een ruit. De roze steen maakt de gehele oorbel een ware schat en pakt direct de aandacht. De nummer 23 is een oranje steen met een gouden staaf die los bungelt onder de steen. Dit geeft een mooi effect wanneer je de oorbel draagt en deze heen en weer zwiept wanneer je beweegt.

De Daisy Hoops zijn mijn favoriet! Ze ogen zeer tijdloos en kunnen het gehele jaar gedragen worden. De schattige bloemen afwerking in de hoops maakt het een gewilde item van The Blush Edition. Deze kan je heel goed combineren met diverse oorbellen en kleuren doordat de gold plated het gemakkelijk maakt om met andere combinaties te dragen. Voor de prijs van €22,50 vindt ik het zeker waard ook omdat de oorbellen van zeer hoge kwaliteit zijn.

eline rosina the blush edition

Ik draag mijn Elise Rosina oorbellen wekelijks die ik in mijn eerdere artikel had besteld, daarom kan ik je beloven dat de items van Eline Rosina van goede kwaliteit zijn en waar voor je geld. De sierraden verkleuren niet en behouden hun glans naarmate van tijd. Ook hebben zij een prachtige collectie die elk seizoen wordt aangepast en zo mee gaat met de trends van deze tijd.

The Blush Edition van Eline Rosina is misschien mijn favoriete collectie omdat ze hun klassieke stijlen combineren met felle kleurtjes zoals oranje en roze voor de zomer. De nieuwe hoops bedekt met zirconia steentjes maken je hele earcandy look af! Ik raad je zeker aan om kijkje te nemen op hun webshop.

Heb jij ooit iets besteld bij Eline Rosina? Wat is jouw favoriet: oorbellen of kettingen?

*producten ontvangen voor een eerlijke review

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: