Darphin Lumiere Essentielle, een rozen droom!

Darphin Lumiere Essentielle, een rozen droom!

Rozen worden al sinds de tijd van Cleopatra gebruikt in de gezichtsverzorging. Niet ruikt het alleen heerlijk en staat het mooi in een vaas, maar ook het heeft een krachtige werking op de huid. Vandaar dat nu in bijna elke skincare lijn rozen wordt gebruikt. Zo doende probeerde ik deze twee producten van Darphin van de Lumiere Essentielle lijn die rozen bevatten. Ben jij benieuwd wat rozen voor jouw huid kan doen?

Darphin Lumiere Essentielle Illuminating

Waarom worden rozen zoveel gebruikt in huidverzorgingsproducten? We weten inmiddels allemaal dat de natuur helende krachten heeft die goed gebruikt kunnen worden in de geneeskunde maar ook uiterlijke verzorging. Zo worden rozen al eeuwenlang gebruikt om in te kaderen en rozenwater van te maken.

Maar wat zijn dan de bijzondere werkingen van rozen?

  • bevatten vitamines zoals A, B3, C, D en E
  • werkt ontstekingsremmend
  • stimuleert bloedcirculatie
  • verstevigd porien
  • herstelt pH waarde van de huid

Zo zie je maar wat voor werkingen rozen kan hebben, waardoor bijna elk merk wel een special rozen lijn op zet of producten combineert met die ingredient.

Nu heeft Darphin de Lumiere Essentielle lijn die verhelderend en hydraterend werkt op de huid. Ik koos voor de Illuminating Oil Gel-Cream en de Illuminating Oil Serum voor mijn rozen review.

Darphin Lumiere Essentielle illuminatin oil serum

Darphin Lumiere Essentielle Illuminating Oil Serum

De herfst is begonnen, dat betekend dat je huid er grauwer uit gaat zien en juist alle hydratatie nodig heeft om er weer gezond en glowy uit te zien. Deze fijne serum die van een lichte textuur naar een olie verandert is een heerlijk product die de huid een directe boost geeft.

De aparte textuur zorgt ervoor dat het direct wordt opgenomen in de huid en laat geen laagje achter. Met mijn vettige huid merk ik zelfs niet veel verandering in de hoeveelheid olie of glim na enkele uren, dus zeker geschikt voor elke huid type. Na het aanbrengen voelt je huid zacht en gehydrateerd aan en geeft het direct een gezonde gloed! Alsof je net thuis komt van een gezichtsbehandeling. De geur is een aangename frisse geur die afkomstig is van de diverse ingrediënten die ze gebruiken in deze serum zoals sinaasappel, Ylang Ylang, neroli en rozen. Een zeer hydraterende, verhelderende en verfrissende serum de ook nog eens 90% uit natuurlijke bestanddelen bestaat!

Darphin Lumiere Essentielle illuminating serum
Darphin Lumiere Essentielle gel cream

Darphin Lumiere Essentielle Illuminating Oil Gel-Cream

Naast de serum probeerde ik de bijbehorende Illuminating Oil Gel-Cream voor het optimale effect. De herfst gaat vaak gepaard met droge huid. Wanneer je huid droog aanvoelt worden de fijne lijntjes direct meer zichtbaar en oogt het dof en ouder. Deze zijdezachte gel cream is dan perfect om deze kwaaltjes te bestrijden.

De gel cream voelt enorm zacht en licht aan op de huid. Misschien verwacht je juist dat het dik is omdat het een voedende werking heeft, maar daarom was het juist zo verassend toen ik het aanbracht. Een klein beetje doet al heel veel! Net zoals bij de serum bevat de gel-cream verfrissende ingrediënten zoals sinaasappel, neroli, Ylang Ylang en rozen. Door de hydraterende en verhelderende werking oogt de huid direct jonger en verfrissend. Wat deze cream zo mooi maakt is zeker de onverwachte zachte textuur.

Darphin Lumiere Essentielle

In deze tijden van kou en regen willen we allemaal die gezonde glow behouden. Door middel van de Darphin Lumiere Essentielle lijn die o.a. rozen bevat, behoud jij een gehydrateerd en gezond ogende huid voor dit najaar.

De Illuminating Serum en Gel-Cream zijn een mooi paar om de huid in top conditie te houden. Samen zorgen zij ervoor dat dofheid, droge en fijne lijntjes minder zichtbaar worden waardoor jij beter in je vel gaat zitten. Als ik één product mocht kiezen, dan koos ik voor de serum: een heerlijke serum die de huid direct een hydratatie boost geeft en een glow die zeker 24uur blijft!

De Darphin producten zijn verkrijgbaar bij o.a. Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: