OPI Infinite Shine Gel nagellak voor de zomer

OPI Infinite Shine Gel nagellak voor de zomer

Als echte nagellak fanaat ben ik dol op de OPI Infinite Shine Gel nagellak. Andere meiden gaan liever naar de nagelsalon voor een set acryl nagels, ik zit liever thuis op de bank zelf mijn nagels te doen. Voor de zomer heb ik enkele kleurtjes uitgekozen die perfect bij je outfits zullen passen voor deze zomer (zolang het nog duurt) of mooi bij die nieuwe sandalen. Laatst kreeg ik van de tandarts al een compliment toen ik één van deze kleuren droeg, dus dat beloofd al heel wat toch? Kijk je mee welke kleuren jij zeker moet halen deze zomer?

Van alle nagellak merken is OPI de gene die het meest inspeelt op de seizoenen en wat er hot is op dat moment. Nu gebruik ik hun nagellak al jaren maar van hun OPI Infinite Shine Gel lijn had ik nog niet zoveel kleurtjes. Wat deze lijn anders maakt dan de andere is dat het een gel lijn is die bestaat uit 3 stappen: een base, de kleur en een finishing lak.

Voor de zomer heb ik 5 mooie kleurtjes gekozen waarvan ik denk dat die perfect bij het seizoen passen! Enkele zijn recent uitgebracht en andere zitten al wat langer in hun collectie. Ik was vooral op zoek naar mooie pastel kleuren en een tikje warm en fel voor de zwoelere zomer dagen.

opi infinite shine gel

Zie hier: 5 prachtige kleuren voor de zomer! Ik viel direct voor die heerlijke pastel paarse kleur genaamd You’re Such A BudaPest. Al een tijd ben ik op zoek naar deze kleur paars voor de zomer en ben zo blij dat ik die heb gevonden in de Infinite Shine Gel lijn. Zo kan je toch wat langer genieten van je kleurtje.

Daarnaast zie je een super schattige baby blauw genaamd It’s A Boy wat een toepasselijke naam is voor deze kleur. Het oogt namelijk echt als de perfecte baby blauw in het flesje. Naast een baby blauw moet er natuurlijk ook een baby roze zijn, zie hier It’s A Girl! Een perfecte match samen met It’s A Boy en denk ook zeker dat je ze samen moet halen.

Dan een wat warmere kleur genaamd Barefoot In Barcelona die direct mijn aandacht had! Het is een mix van oranje en een tikkeltje terracotta kleur die hierdoor mooi zal zijn voor de zwoele zomer dagen.

Natuurlijk als je de kleur geel ziet denk je meteen aan de zon, zee en strand! Don’t Tell A Sol is een zachte geel die je niet meteen doet denken aan een kanarie maar wel draagbaar is.

opi infinite shine gel nagellak

Bij de OPI Infinite Shine Gel lijn zijn er 3 stappen doe je moet volgen: de base in een matte wit flesje die gemarkeerd is als 1 op het flesje, de kleur waar een 2 op staat en ten slotte de finish nummer 3 in een zwarte flesje. Alleen door deze 3 stappen te volgen krijg je het gewenste resultaat van een gel look met de OPI lakjes.

opi nagellak

Hoe goed werken de lakjes? Helaas waren de paarse (You’re Such A BudaPest) en de baby roze (It’s A Girl) heel erg transparant. Er waren zeker minstens 3 laagjes nodig om de gewenste intensiteit te krijgen met deze kleuren terwijl de andere na 1 laag al perfect waren.

De borstels van de OPI flesjes werken altijd zeer goed voor mij: ze zijn niet te groot of te breed en bereiken zo gemakkelijk elke hoek van je nagel. Ook droogt het flesje nooit op en hoef je maar een paar keer te schudden voor gebruik.

Bij de stappen 1, 2 en 3 van de OPI Infinite Shine Gel lijn kan je nagellak soms bij stap 3 een beetje gaan bewegen. Zorg er voor dat je nagels goed zijn gedroogd voordat je de laatste stap aanbrengt om strepen te voorkomen.

Zelf ben ik fan van de OPI lakjes omdat ze altijd met mooie kleurtjes komen per seizoen. Daarnaast hebben ze ook een geweldige lijn genaamd Infinite Shine Gel waardoor je gemakkelijk een gel look kan creëren zonder naar de salon te hoeven. Deze kleurtjes koos ik voor de zomer uit en heb regelmatig de paarse en de lichte terracotta kleur gebruikt voor dit seizoen. Ik heb zelfs complimenten gekregen van vreemde mensen!

Breng jij zelf thuis nagellak aan of ga je naar de salon?

De OPI lakjes zijn o.a. beschikbaar bij Notino.nl

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: