Juliette Has A Gun Vanille Vibes EdP

Juliette Has A Gun Vanille Vibes EdP

Ooit gehoord van Vanille Vibes van Juliette Has A Gun? Het is bijna zover, het einde van de zomer nadert. De zwoele zomeravonden worden nu frisser en scholen zijn weer begonnen. Als je nog een herinnering aan de zomer wilt hebben is dit jouw must have geurtje. De naam zegt het al, het geeft je vanille vibes die je terug brengen naar de mooie zomer dagen. Om de zomer goed af te sluiten deel ik mijn ervaring met jullie!

Ik ken het merk Juliette Has A Gun al jaren maar heb zelf nooit een flesje aangeschaft. Het prachtige merk is geïnspireerd door het werk van William Shakespeare en staan voor de kracht, passie en liefde die de vrouw allemaal mee maakt. Vandaar ook de toepasselijke naam van het merk.

Juliette Has A Gun is opgericht door de kleinzoon van de welbekende Nina Ricci die naast mode ook in de parfumwereld zat. Toen hij Juliette Has A Gun had opgericht werd het meteen een hit door zijn bijzondere noten en fles design. De geur Not A Perfume behoorde tot één van de meest gewilde geuren toen hij in 2006 met het merk begon. Vandaag de dag behoort het merk bij de top geuren.

juliette has a gun vanille vibes

Van alle zomerparfums die ik heb is de Juliette Has A Gun Vanille Vibes een hele intense. Wat bedoel ik hiermee: dat deze een directe mood geeft wanneer je het aanbrengt. De topnoten geven mij meteen die warme zomer gevoel alsof ik op een Griekse strand lig met een rieten hoed en een Pina Colada in mijn hand.

Top Noten: zout

Midden Noten: vanille en orchidee

Base Noten: sandalwood, tonka bonen, musk en benzoe hars

De prachtige fles heeft de iconische Juliette Has A Gun vorm: een eenvoudige dop met de elegante ronde vorm fles. Elke fles heeft ook een bepaalde kleuren thema die nooit opnieuw wordt uitgevoerd. Voor Vanille Vibes heeft Juliette Has A Gun een prachtige blauw/geel/oranje ombre look gemaakt voor die fles die heel goed de strand, zee en lucht weergeeft.

Bij het aanbrengen van de Vanille Vibes krijg ik al direct de top noten in je neus: een zoute zee van geuren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet echt een fan ben van deze noot in mijn geuren maar zodra je ze goed combineert kan het heerlijk zijn. Andere beschrijven de zout noten als de geur van de zee.

Na ongeveer 10 minuten komende vanille naar boven, dus is mijn favoriete gedeelte van de Vanille Vibes geur. Zelf vind ik het op mijn huid heel erg muffig ruiken en komen de musk en vanille niet ten goede op mijn pH waarde.

juliette has a gun
juliette has a gun vanille vibes

De zomer zegt gedag tegen ons, maar met Juliette Has A Gun Vanille Vibes heb je altijd de zomer in een flesje bij je. Gevuld met de noten zout, vanille, orchidee, musk, sandalwood, tonkabeen en hars is het de ware soleil in een flesje. Ik weet dat er heel veel Juliette Has A Gun fans zijn, maar de Vanille Vibes is helaas niet voor mij weggelegd. De zout en vanille ruiken heel erf muf op mijn huid, wat niet goed combineert kennelijk met mijn pH waarde. Na zo’n 10 minuten ruik ik als een natte hond, dus geen zomer gevoel voor mij met de Vanille Vibes.

Heb jij ooit Juliette Has A Gun geprobeerd? Wat is jouw favoriete geur van hun lijn?

De producten zijn verkrijgbaar via Notino.nl

Follow:
Cult Beauty Ltd.

1 Comment

  1. September 8, 2020 / 17:03

    Klinkt als een heerlijke parfum, wat een toffe kleuren heeft de flacon zeg!

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: