Mijn Olaplex favorieten & het nieuwste lid No.0

Mijn Olaplex favorieten & het nieuwste lid No.0

Als je nog niet bekend bent met Olaplex, dan leef je onder een steen. Het is vooral bekend onder de mensen die regelmatig naar de salon toe gaan of veel bezig zijn met hun uiterlijke verzorging, maar laat mij het nogmaals benoemen: Olaplex is een wonder voor het haar! Waarom? Omdat het extreem beschadigde haar doet herstellen door de gepatenteerde actieve bestanddeel. Het is zelfs zo populair dat andere merken de Olaplex producten proberen na te maken. Dat laat al zien wat een ware haar verzorgingsmerk het is! Als je last hebt van droog of poreus haar, dan moet je zeker verder lezen! En psst, ik vertel je alvast meer over de nieuwste Olaplex No.0!

Ik heb al eens eerder een review geschreven over de Olaplex producten No.3 tot en met No.6, maar ondertussen is No.7 er bij gekomen en komt Olaplex No.0 er aan! Voor de nieuwelingen onder ons zal ik nog eens duidelijk maken waarom Olaplex zo speciaal is: de Olaplex producten bevatten een actief bestanddeel die de gebroken zwavelbruggen doet herstellen. Hierdoor kan zelfs extreem beschadigd haar hersteld worden en oogt het na één behandeling al direct glanzend en gezond! Voor optimaal resultaat is het zeker een aanrader om de gehele Olaplex lijn aan te schaffen, maar ik zal hier nog toelichten welke producten een ware must have zijn!

olaplex review

De welbekende Olaplex No.3 Hair Perfector is beschikbaar in een 100ml maar sinds kort hebben ze een limited edition die in een 250ml Super Size fles komt! Perfect, want ik breng de Olaplex Hair Perfector altijd rijkelijk aan in het haar en gaat daarom zeer snel op. In Nederland is de Olaplex No.3 Super Size alleen exclusief verkrijgbaar in de salons, maar je kan deze ook online bestellen bij CultBeauty.com waar ze ook de andere producten van Olaplex aanbieden.

Wat doet de Olaplex No.3 Hair Perfector? Het hersteld, beschermt en versterkt het haar. Het werkt als een haarmasker voordat je het haar gaat wassen. Breng het aan in handdoek droog haar en focus op de punten. Laat het minstens 15 minuten intrekken, of zelfs beter: slaap ermee! Hoe langer des te beter. Zelf breng ik het aan aan voor het slapen gaan en slaap ik er mee met een losse knot. Was de No.3 Hair Perfector uit en voer je normale routine met shampoo, conditioner en haarmaskers. Het resultaat: het haar oogt gezond haar, geen pluis, zijdezacht en diep van binnen zijn de zwavelbruggen hersteld. Dit product is volkomen Curly Girl approved en is een aanrader voor iedereen!

In mijn vorige review was de Olaplex No.7 nog niet uitgekomen, dus hier komt mijn uitgebreide review over de Olaplex No.7 Bonding Oil. Het is een prachtige haarolie die het haar doet voeden, glanzen, beschermen tegen UV stralen en hete haar tools. Het flesje oogt heel klein maar je hebt letterlijk maar enkele druppels nodig voor het gehele haar. Naast dat het je punten doet verzorgen en glans geeft, heeft het een heerlijke geur. Het doet mij denken aan een warme zomer dag met een hint van honing.

Breng het aan op handdoek droog of droog haar op de gewenste plekken van het haar die extra glans en voeding kunnen gebruiken. Voor het meest optimale resultaat adviseer ik om de Olaplex No.7 te mixen met de No.6 voor extra hydratatie! Dit is een combinatie die ik altijd gebruik en ik gebruik de No.7 eigenlijk nooit alleen omdat mijn haar extreem droog en beschadigd is bij de punten. Indien je haar in een wat betere toestand is kan de No.7 al genoeg resultaat opleveren.

Olaplex No.7 Bonding Oil
Olaplex no.6 Bond smoother and no.7 Bonding Oil

Nu werk ik toevallig zelf voor Olaplex Nederland en werden wij vanuit Amerika geïnformeerd dat er een nieuw product zou komen van Olaplex! Natuurlijk was ik laaiend enthousiast als ware fan van hun producten. In September zal de Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment komen, een intensieve herstellende booster dat diep in het haar trekt en het haar prept voor de Olaplex No.3.

Het is dus de bedoeling dat de Olaplex No.0 het haar gereed maakt voor de No.3 Hair Perfector en het resultaat doet verbeteren met 68% en het haar 3x sterker maakt. Door deze combinatie is er een optimaal herstel mogelijk en maakt het bestaande zwavelbruggen sterker. Je kan de Olaplex No.0 zien als de ‘light’ versie van de Olaplex Herstel Behandeling die ze in de salon aanbieden, alleen de Olaplex No.0 is beschikbaar voor de consument en kan gemakkelijk thuis gebruikt worden.

Olaplex No.0
credits Olaplex US

Hoe te gebruiken? Deel het haar in secties en verdeel de Olaplex No.0 op DROOG haar en zorg ervoor dat het gehele haar verzadigd is. Laat het 10 minuten intrekken en spoel het niet uit. Dan breng je de No.3 Hair Perfector rijkelijk aan over de Olaplex No.0 en kam het haar. Laat het opnieuw 10 minuten intrekken en spoel het daarna uit met je gebruiken shampoo en conditioner. Voor optimaal resultaat gebruik je de No.4 Bond Maintenance Shampoo en No.5 Bond Maintenance Conditioner.

Olaplex 4 5 Bond Maintenance review

Ik kan je wel al vertellen dat de eerste oplage schaars zal zijn, dus wees er snel bij als je één van de eerste wilt zijn die de nieuwste Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment heeft. Voor meer info kan je het Instagram account van Olaplex volgen (@olaplenederland).

Heb jij al Olaplex geprobeerd? Welke is jouw favoriet?

De Olaplex producten zijn beschikbaar via o.a. Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.
Share:

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: