My Jewellery HAUL

My Jewellery HAUL

Ik zag laatst een enorm schattig mondmasker staan op My Jewellery die ik graag wou bestellen omdat ik regelmatig met de trein naar werk moet. Nu had het universum mij beloond omdat ik van My Jewellery enkele items mocht uitkiezen! Speciaal voor jullie heb ik een mix van sieraden en accessoires uitgekozen om zo een breed assortiment te laten zien wat My Jewellery te bieden heeft! Benieuwd naar mijn My Jewellery haul? Lees dan mee!

Ben je al bekend met My Jewellery? Ze hebben diverse boutiques en een webshop waar ze on-trend fashion items aanbieden zoals jurkjes, telefoon hoesjes en sierraden. Als je de laatste must have items wilt hebben ben je hier aan het juiste adres. Zelf heb ik hun boutique in Haarlem eens bezocht maar ze hebben vele filialen door heel Nederland, zeker het bezoeken waard!

Allereerst heb ik een drie paar kettingen besteld. Een ketting kan je hele outfit afmaken en ik snel en gemakkelijk om te krijgen wanneer je haast hebt in de ochtend. Ik was zelf op zoek naar een wat basic style die bij elke top wel past, dus heb twee lange en één korte ketting besteld.

De korte heet “ketting brede schakels” in de afmeting 45+5cm in de kleur goud. Dit is direct ook mijn favoriet die prachtig om de hals zit en zichtbaar wanneer je een top draagt. De brede schakels geven een schattige top meteen wat pit.

De twee lange kettingen kunnen mooi gedragen worden op zichzelf of gecombineerd met een kortere ketting om layers te creëren. Hier koos ik voor de “losse ketting gedraaid” in 60+5cm in goud en de “lange ketting grove schakel” in goud. De losse gedraaide ketting ziet super mooi uit en oogt ook meteen heel luxe wanneer je het alleen draagt. De lange grove schakel ketting is wel iets heftiger qua look en zou mooi gecombineerd worden met een casual outfit.

telefoon hoes terrazzo
sierraden

Ik was ook een lange tijd op zoek naar de perfecte armband met schakels en die heb ik zeker gevonden! De “armbandjes schakels” is jouw must have item voor deze zomer en maakt gelijk je armcandy af. Waar ik soms heel erg mee zit is dat armbandjes lastig om te krijgen zijn, maar deze ging binnen enkele secondes om mijn pols.

Op de My Jewellery pagina kan je ook kijken naar de favorieten van Instagram it-girls. Daar zag ik dit prachtige telefoon hoes genaamd “Terrazzo” die perfect gecombineerd kon worden met deze schattige parel snoer “telefoonkoord kort met grote parels”. Het is niet heel praktisch omdat ik het gevoel heb dat dit koord net iets te kort is om het om de pols te dragen en tegelijkertijd te gebruiken, maar het is wel super mooi om hiermee rond te lopen!

mondkapje my jewellery
wasbare mondkapje bestellen

Uiteindelijk koos het mondkapje in de kleur lichtpaars die mijn treinreizen direct leuker maken. Het bedekt perfect mijn neus en een deel van mijn onderkin, wat natuurlijk heel belangrijk is. Daarnaast is de fitting om mijn oren ook goed en trekt het niet. Het is zeker een one fit size, dus wees niet bang dat dit je niet zal passen!

Er waren zoveel items die ik graag aan mijn winkelmandje wou toevoegen, maar die bewaar ik voor mijn volgende My Jewellery haul! Zijn er items hier die jij graag zou willen bestellen?

Je shopt de items van My Jewellery haul online of bij de dichtstbijzijnde boutique.

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: