Gemakkelijk het haar ontklitten met Tangle Teezer

Gemakkelijk het haar ontklitten met Tangle Teezer

Met de Tangle Teezer ben je verzekerd van glad haar! Hun borstels glijden gemakkelijk door het haar en ontklit het binnen no-time. Ik werk zelf sinds kort voor Tangel Teezer en daardoor ben ik het merk meer gaan waarderen! Ze bieden zoveel diverse borstels aan, voor thuis maar ook voor kappers. Ben jij benieuwd welke Tangle Teezer geschikt is voor jouw haar type?

Tangle Teezer staat bekend om zijn tanden: door de speciale tand technologie kan jij gemakkelijk het haar ontziltten zonder te trekken of pijn! Een ware must have voor ons allemaal. Wat het ook zo bijzonder maakt is dat de tanden zeer flexibel zijn en de borstel zelf makkelijk te reinigen is omdat het uit 1 geheel bestaat. Geen last meer van tanden die naar beneden zakken in je borstel of bolletjes die afbreken waardoor de tanden scherp aanvoelen. Ook heeft Tangle Teezer enorm leuke printjes en kleuren waardoor er voor iedereen wel een geschikte en leuke borstel tussen zit!

Tangle Teezer Wet Detangler borstel

Ze komende in vele varianten waaronder de meest bekende Tangle Teezer Wet Detangling borstel, speciaal voor nat haar. Wanneer je onder de douche staat, je conditioner wilt verspreiden of een haarmasker. Het kan allemaal! Natuurlijk kan de Wet Detangler ook gebruikt worden op droog haar. Zelf heb ik de Raspberry Rouge variant, die de kleuren roze en paars bevat in de borstel.

Tangle Teezer Wet Detangler

Ik gebruik mij Tangle Teezer Wet Detangler onder de douche om mijn haarmasker goed te verspreiden zodat elk haartje goed bedekt wordt. De Wet Detangler is ook zeer populair onder de curly girls, je ziet overal op het internet hou zij hun conditioner doorkammen met deze bijzondere borstel. Super satisfying om te zien! Zoals je kan zien zijn de tanden super flexibel, dus zelfs onder de douche kan jij makkelijk het haar borstelen.

Hun nieuwste borstel is de Tangle Teezer Easy Dry & Go, de naam zegt het al: makkelijk en snel je haren drogen. Nu kan iedereen hun haren föhnen zonder al die moeilijke handelingen en zonder kapper. De Easy Dry & Go is verkrijgbaar in 3 kleuren: Jet Black, Ocean Blue en Tickled Pink. Natuurlijk moest ik de roze variant hebben! Wat ik zelf super fijn vind aan deze borstel is dat de tanden makkelijk je lokken pakt en door het haar glijd. Bij sommige borstels heb ik moeite om tijdens het drogen de borstel doorheen te laten glijden, maar niet met de speciale tanden van de Easy Dry & Go.

Tangle Teezer easy dry & go borstel

Kortom, de borstels zijn super flexibel, glijden gemakkelijk door het haar en zorgen zo ervoor dat het haar minder snel breekt tijdens het borstelen. Er zijn vele varianten van de borstels, voor elke situatie is er wel een speciale. Daarnaast zeer geschikt voor fijn, dik en krullend haar!

Ik raad je aan om zeker een kijkje te nemen op de Notino webshop die vanaf deze week een Black Friday sale heeft op diverse merken, misschien zelfs Tangle Teezer.

Heb jij al eens de Tangle Teezer uitgeprobeerd?

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.
Share:

2 Comments

  1. July 20, 2020 / 22:41

    Ziet er goed uit, je hebt er een mooie review van gemaakt.

  2. simplynspecialcom
    July 22, 2020 / 11:18

    Heb er toevallig nu weer een in gebruik, wel een andere als deze. Werkt super fijn! Fijne review en love je foto’s weer 馃檪

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: