Mugler Alien: meest populaire dames geur

Mugler Alien: meest populaire dames geur

Als je een geur moest benoemen die je uit duizenden herkent, is het wel de Mugler Alien parfum. Ik denk dat bijna iedereen wel ooit deze heeft geroken of in bezit is van de Mugler Alien, een iconische geur heeft het. Daarom verdient het wel wat meer aandacht, zeker omdat ze altijd met nieuwe versies komen van hun bekende lancering. Heb jij Mugler Alien nog niet geprobeerd? Blijf dan zeker lezen!

Mugler Alien parfum

De welbekende Mugler Alien komt in een prachtige flacon die oogt als een edelsteen. Het dopje ziet er weer heel buitenaards uit, alsof het uit een andere universum komt. Zelf vind ik het flesje echt prachtig en glinstert het mooi door de vele vormen die het heeft. Ik heb zelfs ooit in het toenmalige Hudson’s Bay mijn Mugler Alien flacon laten graveren met mijn initialen, hoe leuk!

Mugler Alien Absolue parfum

Omdat Mugler merkte dat de Alien het zo goed deed kwamen ze elke keer met nieuwe versies of stopte ze de geur in een nieuw jasje. Zelf heb ik de Alien, Absolue en We Are Alien Collectors item. Alien Flora heb ik ook gehad maar ik was noodgedwongen om mijn parfum collectie te halveren toen ik ging verhuizen, dus moest ik die met pijn in mijn hart weg doen.

Het is echt een dames parfum gevuld met als basisnoot amber, met een houtachtige hartnoten samen met Arabische jasmijn. Kortom, een mysterieuze geur die je fantasieën doet uitkomen! Een Oriëntaals tintje heeft het, daarom blijft de geur zo goed hangen. Nu moet je niet schrikken dat het super kruidig ruikt, maar het is zeker is wat lang aan je blijft hangen en waar mensen hun hoofden voor omdraaien. Ik heb zelfs complimenten van mannen gehad toen ik Alien droeg, dus zeker niet bang zijn om dit te draaien!

Daarnaast heeft het ook een bloemige ondertoon waardoor het bij enkele juist weer een hele mooie twist kan geven op hun lichaam. Zelf merk ik de jasmijn heel goed na een tijdje.

Mugler Alien

Als je op zoek bent naar een verassende geur vol met mysterie en een intensiteit die de hele dag blijft zitten, dan is de Mugler Alien zeker iets voor jou! De prachtige flacon staat geweldig op je makeup kastje en ik kan je garanderen dat aan het einde van de dag je nog steeds je lichte kan ruiken.

Ik heb in de afgelopen jaren al zoveel luchtjes mogen testen van de meest luxe merken, maar Mugler Alien blijft altijd een favoriet van mij!

Heb jij Mugler Alien al geprobeerd?

Verkrijgbaar bij o.a. Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

1 Comment

  1. July 5, 2020 / 16:42

    Alien blijft echt mijn all time favorite, van de normale versie heb ik ook meerdere versleten. Zelf wil ik nog de flora en fusion proberen

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: