Home spa moment met La Mer gezichtsverzorging

Home spa moment met La Mer gezichtsverzorging

We zitten nu allemaal binnen, wat betekend dat je meer geld overhoud aan andere dingen dan dure etentjes en schoenen die je nu toch niet kan dragen. Daarom bestelde ik een nieuw La Mer product! Dit is misschien de perfecte timing om mijn complete La Mer home spa routine met je te delen, want ik kan je beloven dat deze gezichtsroutine jouw leven naar een heel nieuw level brengt nu je binnen zit!

Als je het merk La Mer nog niet kent: het is het pareltje van de gezichtsverzorging. De prijzen zijn hoog en er zit veel onderzoek en testen achter hun welbekende producten. Zo hebben zij in elk van hun product de Miracle Broth zitten wat jaren heeft gekost om dit te ontwikkelen uit zeekelp. Denk maar zo, je betaald voor een product waar veel onderzoek en testen voor zijn uitgevoerd om optimaal resultaat te kunnen geven!

La mer replenishing oil exfoliator

Het nieuwste product wat ik van La Mer heb aangeschaft is de Replenishing Oil Exfoliator gezichtspeeling. Ik keek op de Notino webshop en zag een aantal La Mer producten waar ik te weinig over lees en zie. Dan moet ik als beauty blogger toch gaan uitzoeken of dit product het waard is. Puur uit nieuwsgierigheid kocht ik dit product en omdat ik altijd wel van een peeling hou met mijn vettige huid. Het voelt aan als een rijke scrub met een verzorgende olie doorheen die zachtjes de huid exfolieert wanneer je deze in masseert. Wanneer je het gelaat heb gewassen met water voel je direct dat de huid zacht en verzorgend aanvoelt! Zeker een aanrader als je een gevoelige of droge huid hebt.

Als je wilt beginnen met een heerlijke home spa moment gebruik je natuurlijk een gezichtsmasker. Zo heb ik ooit de The Treatment Lotion Hydratatiemasker van La Mer geprobeerd maar die heb ik helaas niet meer liggen. Je kan ze per stuk of per 6 halen. Die ene keer dat ik het masker had geprobeerd was mijn gezicht doordrenkt met het serum van de Miracle Broth en genoot ik super erg van mijn zachte huid na het gebruiken van dit masker. Ik kan mij alleen niet meer zo goed herinneren hoe het materiaal aanvoelde, maar kan je verzekeren dat het zeker een luxe sheetmask was (ik had er 3 maar geen idee waar de andere 2 liggen).

la mer the treatment lotion

Een tijdje geleden ontving ik in een goodiebag de lotion van La Mer. The Treatment Lotion van La Mer is het perfecte product om te gebruiken na je gezichtsmasker. Het kalmeert en verkwikt de huid en prept het voordat je de andere gezichtsverzorging aanbrengt. De lotion voelt heel ruik aan maar wordt direct opgenomen in de huid. Ook hier merk je direct dat de huid zacht en gekalmeerd aanvoelt. Directe hydratatie, textuur van de huid is anders en het gelaat oogt verhelderend.

la met the concentrate

Als er een product is die uniek is en niets vergeleken is met al het andere op de markt, dan is het The Concentrate. Het is een geconcentreerde behandeling om het huid zichtbaar te versterken, verzachten en beschermen. De sterke factuur van The Concentrate is dat het de huid kalmeert waardoor het perfect dient als primer en behandeling voor de huid. Wanneer je het aanbrengt voel je dat de huid direct zacht wordt en het creëert een soort van laag op de huid waardoor de poriën direct verdwijnen. Zelf ben ik heel zuinig met dit product, dus ik gebruik het alleen tijdens mijn avond routine. Maar als er iets is wat je moet proberen van La Mer, dan is het dit wel!

la mer creme de la mer

Dan heb je de populaire Crème de La Mer wat een rijke creme is die direct de huid gehydrateerd en zacht maakt. De truc is om een kleine hoeveelheid tussen je vingers op te warmen en dan op de huid aanbrengen. De Miracle Broth die in alle La Mer producten zijn opgenomen is direct voelbaar in de creme want de huid oogt meteen helder, verzorgend en rustig aan. Lichte rimpels verdwijnen voor je ogen, als de huid zichzelf vernieuwt. Is het anders dan een normale creme? Het is vooral de ervaring en het gevoel wat niet te vergelijken is met jouw standaard dagcreme.

la mer the eye concentrate

Naast The Concentrate is er ook The Eye Concentrate. The Concentrate lijn bevat 3x meer Miracle Broth dan de andere producten en geeft daardoor ook direct zichtbaar resultaat als het gaat om donkere kringen, fijne lijntjes en rimpels. Met de luxe massage tool breng je het product aan rondom de ogen die ook zorgen voor een koelend effect. Je zult merken dat je wallen minder opgezwollen zijn en het gebied rondom je ogen helder wordt. Doordat deze oogcreme zo geconcentreerd is heb je alleen maar een kleine hoeveelheid nodig!

home spa la mer routine

Als je in deze tijden op zoek bent naar een nieuwe luxe gezichtsverzorging routine dan is dit zeker een aanraden! Ik snap dat La Mer niet voor iedereen weggelegd is vanwege de prijs, maar als je een keer jezelf wilt verwennen adviseer ik zeker de Crème de La Mer en The Concentrate om uit te proberen. Dit zijn echt de oogappeltjes van La Mer en zullen je huid doen laten stralen! Dit is toch een home spa treatment die iedereen wilt hebben?

Heb jij ooit iets van La Mer geprobeerd?

Alle producten zijn verkrijgbaar bij Notino.nl

*collab

Follow:
Cult Beauty Ltd.

1 Comment

  1. April 30, 2020 / 10:22

    Yes, wat een mooie producten zeg.. ziet er weer goed uit! en ik staar mezelf eventjes blind op je instagram foto’s hieronder.. wat maak je toch mooie foto’s!

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: