De juiste home spa verzorging voor je handen

De juiste home spa verzorging voor je handen

Wie heeft nou geen droge handen in deze tijden? We wassen onze handen suf na elke handeling om zo het ergste te voorkomen. Helaas zijn onze handen hiervan de dupe en worden ze droog, pijnlijk en je nagels worden ook niet blij. Ik deel met jou mijn must have producten om de juiste home spa treatment voor je handen te geven zodat ze weer zacht aanvoelen en zo blijven na elke wasbeurt!

hand verzorging home spa

Het COVID-19 is actief en iedereen wast zijn handen nu meer dan ooit tevoren! We gebruiken hand sanitizers zie je handen zeer kunnen uitdrogen, en bepaalde handzeep kunnen ook een droog gevoel geven na het wassen. Niet te vergeten zullen je nagelriemen hierdoor ook uitdrogen. Daarom is het belangrijk om je handen een home spa treatment te geven.

Wat is jouw must have product in deze tijden? Een handcrème natuurlijk! Ik gebruikte altijd al een verzorgende handcreme voordat ik ging slapen of na het douchen, maar in deze tijden doe ik het vaker na het wassen van mijn handen. Het is dus belangrijk om een verzorgende handcreme te vinden die niet te vettig aanvoelt. Je moet natuurlijk daarna wel meteen weer aan het werk kunnen in je woonkamer of je huishoudelijke taken. Mijn favorieten zijn de welbekende Aesop Resurrection Aromatique Hand Balm en de L’Occitane Hand Cream.

aesop hand balm

De Aesop is een handcreme in een prachtige tube die je moet hebben en het heel goed doet op foto’s. De hand balm heeft een heerlijke geur van mandarin en rosemary waardoor je weg dompelt in een heerlijke oase van fruitige en bloemige geuren. De L’Occitane Hand Cream is bekend omdat iedereen die wel eens heeft geprobeerd. Gevuld met sheabutter is dit zeker een creme die je handen goed verzorgen en laten herstellen.

nagellak home spa verzorging

Naast je handen zijn je nagels ook een belangrijk onderdeel. Hoe zorg je er nou voor dat na elke wasbeurt je nagels er verzorgd blijven uitziet? Welke nagellak blijft goed zitten en chipt niet na één dag? Ik ontdekte Eveline Argan Elixir 8in1 en een wereld ging open voor mij. Dit is een verzorgende nagel olie die je nagels doen versterken en herstellen. Breng het aan voor het slapen en je nagels ogen direct helder en gevoed de volgende dag! Daarnaast is de Dior Nail Glow echt een pareltje: het is een nagellak die je nagels direct schoon, helder en wit doen ogen. Heb je last van gele of beschadigde nagels? Breng een laagje aan en zie direct hoe je nagels weer glad worden. Voor dit seizoen is de coral kleur weer helemaal terug. Met deze prachtige Yves Saint Laurent La Laque Couture in 94 ben jij summer ready. Het prachtige flesje maakt het een must have item en de kleur past bij elke ondertoon.

kocostar hand moisture pack

Als je echt een stapje verder wilt gaan heb je naast de nagelverzorging ook nog de nagelriem en hand verzorging van Kocostar Hand Moisture Pack en Burt Bees Care Citroenboter voor nagelriemen. Want waarom kan je wel elke dag een masker op het gezicht aanbrengen maar niet op je handen?

De Kocostar Hand Moisture Pack is een welbekend item in Azië, daar zijn hand en voeten maskers helemaal normaal. Ze zeggen ook dat je handen als eerst zullen verouderen, en dat is soms duidelijk te zien bij bepaalde mensen. Zorg daarom goed voor je handen en gebruik één keer per week een hand masker om het gehydrateerd te houden. Dit geldt ook voor je nagelriemen! Burt Bees heeft een geweldige Care Citroenboter voor je nagelriemen waardoor ze minder kans hebben om te scheuren (meest pijnlijke gevoel ooit) en zo blijven je nagels ook beschermd. De heerlijke rijke geur van citroen is onweerstaanbaar en trekt snel in!

home spa hand nagel

Voel eens aan je handen: zijn ze genoeg gehydrateerd? Zo niet, probeer dan één van deze producten uit en je handen zullen mij bedanken. Zoals ik al eerder aangaf zullen je handen als eerst gaan verouderen, dus blijf ze goed hydrateren en behandel ze hetzelfde als jij met je gezicht doet.

Hoe doe jij een home spa handen treatment in deze tijden? Gebruik jij hand sanitizers wanneer je onderweg bent?

Je shopt alle producten bij Notino.nl

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: