Combineer je favoriete geur met een haarparfum (NL)

Combineer je favoriete geur met een haarparfum (NL)

Wist je dat je dat je naast je parfum ook een haarparfum hebt? Het klinkt als een hele luxe maar er is een goede reden waarom je niet je favoriete parfum in je haar moet aanbrengen. Vandaag laat ik je enkele haar parfums zien die ik momenteel bezit en vertel je waarom je voortaan een losse haarparfum moet aanschaffen!

Waarom moet je geen parfum in je haar aanbrengen?

Er is een goede reden waarom er een haarparfum is ontworpen. Het verschil in een haarparfum en jouw favoriete parfum is de alcohol. Alcohol kan fataal zijn voor je haar, vooral is deze chemische behandelingen heeft gehad. Wanneer je dit aanbrengt op je haar kan het je haar uitdrogen en in sommige gevallen zelfs jouw prachtige nieuwe haarkleur verpesten. Het is een investering maar zeker waard!

Een haarparfum kan in een opslag jouw favoriete beauty item worden. Mensen zoals ik vinden het nodig om parfum in onze haar aan te brengen, want hierdoor blijft de geur langer hangen (en vaak ruik je het zelf ook beter). In sommige haarparfum zitten er ook verzorgende ingrediënten in, zoals die van Gisou Honey Infused Hair Perfume. Zeker een favoriet van mij!

Na lang piekeren heb ik uiteindelijk de Chanel haarparfum aangeschaft: Chanel Chance Eau Tendre. Ik heb jaren geleden de parfum van aangeschaft en die was binnen een mum van tijd op omdat ik die constant in mijn haar aanbracht. Ik kon mezelf dan de hele dag ruiken! Deze geur is fris en poederig maar heeft een kleine hoeveelheid zoetigheid erin zitten. Van de twee Chance geuren van Chanel is de Eau Tendre zeker een must have.

gisou honey haarolie haarparfum
gisou honey infused hair perfume

Een andere geur waar ik dol op ben geworden is de L’Interdit van Givenchy. Toen ik deze ben gaan dragen kreeg ik alleen maar complimenten van mensen! Het is een heerlijke warme geur met bergamot, tuberose en patchouli, toevallig alle ingrediënten waar ik dol op ben. Sinds kort hebben zij van deze geur de haarparfum uitgebracht en ik ben niet meer weg te slaan.

Laten we wel zeggen: velen van ons zullen nog steeds hun parfum in hun haar aanbrengen. Een kleine hoeveelheid kan geen kwaad maar ik denk dat op de lange termijn je daadwerkelijk merkt dat het beschadiging kan aanbrengen in jouw lokken. Vandaar dat ik al een tijd geleden mee ben gestopt en het alleen op de huid en kleren aanbreng.

Tegenwoordig speelt bijna elke merk in op deze hype, het mag niet missen in jouw beauty stash. Natuurlijk heb ik nog enkele geuren die ik dolgraag zou willen hebben zoals de haarparfum van Mugler Alien, voor iedereen denk ik wel een favoriet.

Maak jij al gebruik van een aparte parfum voor je haar? Zo ja, welke gebruik je momenteel.

Producten zijn deels verkrijgbaar bij Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

1 Comment

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: