Valentijnscadeau nodig? Dit zijn mijn tips (NL)

Valentijnscadeau nodig? Dit zijn mijn tips (NL)

Heb jij nog geen Valentijnscadeau? Voor de mensen die alles last minute doen (ik!) deel ik graag mijn Valentijnscadeau tips die het altijd goed doen voor hem en haar! Natuurlijk wel beauty related, maar hé: daarom ben je hier. Normaal ben ik niet echt fan van deze commerciële dag, ik ga liever uit eten of samen een film kijken. Maar dit jaar letten we op de pondjes dus wordt het een cadeau!

Giorgio Armani Si Fiori Parfum
Emporio Armani Stronger With You parfum

Voor de mannen vind ik het toch altijd lastig om een Valentijnscadeau te halen. Vaak kom je alleen met het idee van een parfum of een paar nieuwe sneakers. Maar hoe leuk is het als je een parfum flesje kan laten graveren met een speciale datum of naam erop? Dat kan bij Notino.nl. Je hebt daar de keuze om uit een selectie van producten een persoonlijk bericht op te laten graveren.

Bij de mannen geuren kies ik vaak toch voor de bekende merken zoals Yves Saint Laurent. Laatst was ik op hun event en kreeg een vriend van mijn blogger vriendin de mannen geur in zijn goodiebag. Ik moest er direct aan denken en bestelde die direct de Yves Saint Laurent Y EdP voor Rick. Ook zag ik laatst een advertentie van de Emporio Armani geur en ik weet dat die het altijd goed doen, dus koos ik de Stonger With You EdT als Valentijnsdag cadeau voor hem.

Valentijnscadeau voor hem
Emporio Armani Stronger With You & Yves Saint Laurent Y

De Yves Saint Laurent Y EdP is perfect voor de romantische en zachte man. Bij het aanbrengen ruikt deze nog fris, maar geef het een minuut en de sensuele noten komen tevoorschijn. Gevuld met bergamot, gember en apple als de top noten. In het hart zitten er bloemen en berries en als basis veel zwoelen noten zoals tonka en amber hout.

Bij de Emporio Armani Stronger With You EdT denk ik direct aan een men die strak in pak zit, sophisticated en een echte alfa. Dit is mijn favoriet van de twee geurtjes en zal het zeker goed doen bij elke mand! Een heerlijk top noot met cardamom, roze peper en bladeren van een viool. Met als hart de salie en als basis vanille, amber hout en hazelnoot.

Valentijnsdag cadeau voor hem
Valentijnsdag cadeau voor haar

Ben jij op zoek naar een Valentijnsdag cadeau voor haar? Dan heb je het makkelijk! Helaas wil ik het alleen beperken bij 3 producten waarvan ik denk dat elke vrouw het geweldig gaat vinden en ervan zou houden. Elke vrouw houd wel van een parfum of een lipstick, dus heb ik enkele gekozen die het zeker goed zullen doen.

De Yves Saint Laurent Libre is een nieuwe familie lid in de YSL familie, totaal anders dan de Black Opium die al een naam heeft opgebouwd in de parfum wereld. Deze speelse geur is gevuld met mandarijn, zwarte bes, lavendel en de bladeren van een citrusboom. Als hart is er de jasmijn en de basis met vanille en musk. Het ruikt heel erg fris, maar zodra de basis tevoorschijn komt is het een mooie sensuele, warme geur!

Een luxe lipstick mag niet missen in dit Valentijnscadeau lijstje! Chanel Rouge Coco Flash in de kleur 96 Phénomêne is één van de nieuwste Chanel lipsticks. Het komt in een prachtige verpakking met een doorzichtige Chanel logo boven op de dop. De lipstick zelf voelt aan als een lip balm maar is super gepigmenteerd! De kleur die ik koos is een sexy berry kleur, perfect voor een date.

Armani Beauty Si Fiori is waarschijnlijk mijn favoriete Armani geur. De zwarte bes, mandarijn, neroli, patchouli, musk en amber maken het een zeer romantische geur met een speelse twist. Vergelijkbaar met de Flowerbomb van Viktor&Rolf maar minder intens. Ook doet het flesje me denken aan een jonge romantische vrouw, ik ben dol op de roze design.

Chanel Rouge Coco Flash lipstick

Het is misschien beetje last-minute, maar hopelijk hebben mijn tips jou geholpen om nog snel de juiste Valentijnsdag cadeau te vinden voor jou geliefde! Ik heb de twee mannen geurtjes al aan Rick gegeven, en zijn favoriet was de Stronger With You van Emporio Armani. Hij blij, ik blij!

Heb jij al een Valentijnscadeau gehaald?

Je shop deze items op Notino.nl

#samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: