Genieten met een natuurlijke geurkaars (NL)

Genieten met een natuurlijke geurkaars (NL)

Wat houd een natuurlijke geurkaars in? Vele van jullie denken bij een geurkaars dat het een heerlijke relax moment is, maar denk je wel eens aan de stoffen die je kan inademen terwijl je geurkaars brand? Met een natuurlijke geurkaars weet je dat je bewust en geen schadelijke stoffen door je huis verspreid. Vaak zijn deze kaarsen gemaakt op basis van een soja of bijen was. Vandaag laat ik enkele heerlijke natuurlijk geurkaarsen aan je zien die zeker de juiste stemming in huis zullen creëren!

Als het gaat om een mooi potje, dan is deze Paddywax Boheme Vetiver & Vanilla natuurlijke geurkaars een must! Gemaakt op basis van sojawas is dit een zeer bewuste geurkaars om aan te zetten. Deze prachtige Paddywax lijn bevat diverse designs waarna je de potjes leuk kan gebruiken als rijst kommetje of om plantjes in de plaatsen.

paddywax natuurlijke geurkaars

Deze Boheme Vetiver & Vanilla is nou echt dé perfecte geurkaars voor in je woonkamer. Het heeft een heerlijke rokerige geur die je direct doet denken aan een open haard. Door de Vanilla wordt er een zachte en sensuele mood gecreëerd. Ik ben echt dol op deze geurkaars en ga deze zeker nogmaals aanschaffen!

Het leuke bij al deze natuurlijke geurkaars merken is dat ze heel goed hebben nagedacht over de verpakking. Naast een natuurlijke was denken ze ook na over het recyclen van het omhulsel van je kaars. Net zoals bij Paddywax heeft Milkhouse Candle Co. heel erg leuk bedacht dat je de glazen kaars houder als melk fles kan gebruiken of om suiker in te bewaren. Zelf ga ik misschien tulpen in de kleinere fles plaatsen en nootjes in de grotere.

Sweet Woods is een heerlijke natuurlijke geurkaars die gebaseerd is op sandelwood en noten. Het heeft een branderige geur maar ten opzichte van de Paddywax heeft deze een zeer zachte twist vanwege de noten geur die erin zit. Warm Wool is door zij citrusvruchten een frisse maar aangename geur, beetje te beschrijven als een warme zomer dag met muskus en noten geur. De Warm Wool vind ik zelf lekkerder dan de Sweet Woods vanwege de citrusgeur die het allemaal wat frisser maakt.

Milkhouse Candle Co. is op basis van soja & bijenwas gemaakt. Tegenwoordig proberen sommige mensen totaal vegan te gaan waarbij bijenwas en honing al eigenlijk niet meer gebruikt mogen worden in dagelijks producten. Het is dan wel een gezonde grondstof maar minder bewust dan soja (maar ook daar zijn er soms discussies over betreft de productie en kwekerij van soja).

natuurlijke geurkaars bijenwas en sojawad

Zo zie je maar weer dat je in de meest normale producten een bewustere keuze in kan maken. Geurkaarsen zijn vaak dingen waarbij we alleen aan sferen en geuren denken, maar we vergeten dat we deze stoffen inademen. Op basis van een natuurlijke geurkaars die gemaakt is van soja, kokos, bijen of plantaardige was weet je zeker dat je geen schadelijke stoffen in je huis verspreid. Zo kun je optimaal genieten van je heerlijke natuurlijke geurkaars!

Wat is jouw favoriete geurkaars?

Items zijn verkrijgbaar op Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: