Instagram week 44

Instagram week 44

Hii lovely’s!

It’s time for another Instagram overview from week 44! A week full of flatlay pictures that show my beauty collection combined with some personal stuff. Please follow me on my Instagram: TheBeauParlour. Enjoy the pictures!

Thanks a lot for reading x

⇒ INSTAGRAM – BLOGLOVIN’ – FACEBOOK – YOUTUBE ⇐

Follow:
Cult Beauty Ltd.

6 Comments

 1. November 7, 2016 / 09:26

  Al die mooie foto’s en spullen, ik kijk m’n ogen uit 馃榾 Is dat Kyshadow gewoon of Burgundy?

  • thebeauparlour
   Author
   November 7, 2016 / 09:30

   Ik heb de Bronze en Burgundy van Kylie Cosmetics! 馃槢 hehe kon het niet laten om ze allebei te halen

 2. November 7, 2016 / 12:34

  Wauw zoveel nieuwe goodies, ik heb net de nieuwe video van NikkieTutorials gekeken met het burgundy palette, hij is kapot goed haha! Ik ben benieuwd naar de reviews/artikelen van deze producten 馃槈 X

  • thebeauparlour
   Author
   November 7, 2016 / 12:36

   Ik heb de Burgundy nu enkele keren gebruikt en ik ben er laaiend over! Ben momenteel bezig met het schrijven van dit review, stay tuned!

 3. November 8, 2016 / 07:03

  Hele mooie foto’s! Love it. Fijne nieuwe week

  • thebeauparlour
   Author
   November 10, 2016 / 11:59

   Dankejwel, jij ook! <3

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: