Instagram week update

Instagram week update

Hii everyone!

It’s been a while since I posted an Instagram week overview. If you follow me on Instagram, you may have read my Instagram post that my mom died at 6th September. That’s why I’ve been offline for the last couple of weeks. I want to apologize for being away and not updating my followers on my blog about what happened at home. I will create another blogpost about the last days of my mom.

Now, please enjoy my Instagram pictures which I posted the past 4 weeks! Please follow me on my Instagram called TheBeauParlour!

Thanks a lot for reading x

⇒ INSTAGRAM – BLOGLOVIN’ – FACEBOOK – YOUTUBE ⇐

Follow:
Cult Beauty Ltd.

6 Comments

 1. September 26, 2016 / 09:32

  Heb er een beetje dubbel gevoel bij. Ik geniet altijd van de prachtige kunstwerk niveau instagram foto’s die je maakt! Maar voel ook met je mee 馃檨 Heel veel sterkte en een mega dikke knuffel! <3

  • thebeauparlour
   Author
   September 26, 2016 / 09:47

   Dankjewel lieve schat! <3

  • September 26, 2016 / 13:42

   Same here … Ik weet niet goed hoe ik moet reageren. Je instagram foto’s zijn prachtig, maar de werkelijke strekking van je post hakt er natuurlijk ook op in. Ik houd het maar op : gecondoleerd, en veel sterkte in deze moeilijke tijd !

   • thebeauparlour
    Author
    September 26, 2016 / 14:04

    Heel erg bedankt voor je bezoek en je steunbetuiging. Ik vind het zelf ook moeilijk om weer te bloggen, ook omdat ik gewoon weinig motivatie meer heb. Maar als ik zulke lieve reactie’s ontvang weet ik al weer waarom ik ooit ben begonnen met bloggen <3 heel erg bedankt!

  • thebeauparlour
   Author
   September 27, 2016 / 22:37

   Thank you sooo much dear! X

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: